tér

Közösség

Alkotás

Szállás

Képzésekre, ifjúsági cserékre, táborokra, fejlesztő projektekre, osztálykirándulásokra, műhelyunkákra, workshopokra, konferenciákra, családi összejövetelekre, vagy akár esküvőkre megfelelő szállás a Kreatív Tér. A szállás sajátossága, hogy a vendégek által használatba vehető terek előzetes megbeszélés alapján szabadon alakíthatóak a csoportok, rendezvények speciális igényei szerint. A vendégek kreativitására van bízva a Tér kialakítása. Szinte minden megoldható, akár extrémnek tűnő kérésre is találunk megoldást. A bútorok nagyrészt mozgathatóak, a falak dekorálhatóak, ülhetsz széken, földön, sorokban, körben, nagycsoportban, kiscsoportban.
 
Megoldható, hogy oktatótermet, filmes stúdiót, számítógépszobát, kézműves műhelyt, akár bicikligarázst rendezz be, vagy a szervező csapatnak külön megbeszélő-helyet.
Az általatok hozott felszerelésnek külön raktárat adunk és mi is tudunk biztosítani sok eszközt: labdákat, kinti játékokat, társas játékok széles választékát, bográcsot, mászóköteleket, védőfelszereléseket outdoor feladatokhoz, erősítőt, hangfalat, hifit, flipchart és pinwand táblát, projektorokat, prezentert, forgatáshoz szükséges lámpákat, laptopokat, kamerát, mikrofont.
 
A helyszínen kerékpárbérlésre és egy 9 személyes Volkswagen Transporter 4 típusú 9 személyes kisbusz bérlésére is lehetőség van.
 
A Kreatív Tér célja, hogy biztosítsa a szabad Teret az adott esemény színvonalas megvalósításához.
 
SZÁLLÁS:
Férőhelyek száma a házban 40-43 fő. A házon kívül még 4 darab faházunk van, ahol 3-4 fő kényelmesen elfér. Minden faházban külön wc és zuhanyzó található, illetve tavaszi-őszi időben fűthető. Így az összlétszám a Kreatív Térben 55-59 fő.
 
Földszint: 
 • 40-43 főt befogadó étkező és kávé-tea sarok,
 • konyha,
 • bicikli tároló.
Középsőszint:
 • 55 négyzetméteres közösségi tér/tréning terem, járólapos, szőnyegezett, vagy balettpadlós fedéssel,
 • 10-12 fő számára kényelmes nappali sarok,
 • iroda/szervezői szoba,
 • kávé-tea konyha hűtővel, 
 • eszköz raktár,
 • 2 ágyas szoba a szervezők, tanárok, képzők számára ideális elhelyezés, külön zuhanyzóval és WC-vel.

Emelet:

 • 9 darab 4 ágyas szoba, külön zuhanyzóval és wc-vel, 2 szoba ebből franciaágyas, 1 szoba erkélyes. Pótágyazás, emeletes ágyak beállítása lehetséges,
 • 5-10 fő számára fotelos közösségi tér.
Udvar:
 • több mint 1000 négyzetméteres füves udvar, a fák elhelyezkedése ideális slackline és/vagy alacsony kötélpályák építésére,
 • tavasztól-őszig 50 nm-es rendezvénysátor, kavicsos talajon, sörpadokkal,
 • tűzrakó, nyársaló,
 • 4 darab 3-4 férőhelyes faház, amennyiben a csoport 40-43 fő feletti létszámmal bír. Minden faházban külön wc és zuhanyzó található, illetve tavaszi-őszi időben fűthető.
 • az udvar alkalmas sátrak elhelyezésére is, ebben az esetben a zuhanyzás a faházakban megoldható.
ÁRAINK:
 
15 fő feletti létszámnál: 3000Ft/fő/éj
Idegenforgalmi adó: 400Ft/fő/éj, 18 év felettiek esetén
Az ár tartalmazza az étkező, hűtő, mikrosütő, a közösségi terek, internet, az udvar és az előre egyeztett felszerelések, játékok használatát. A teljes ház bérlésének a feltételeiről és áráról minden esetben külön állapodunk meg. A megrendelésről szolgáltatási szerződést kötünk.
 
Áraink irányárak, 2016. december 31-ig érvényesek, minimum 15 fő foglalása esetén és az áfát tartalmazzák.
 
KEMPING: Kempingünk jelenleg nem üzemel.
 

 
ÉTKEZÉS:
 
Étkezés előzetes egyeztetéssel rendelhető. A menüt a csoport kérése szerint állítjuk össze, a pontos árat a menü ismeretében alakítjuk ki. Saját konyhánkon profi szakácsok főznek, házias ételeket és helyi specialitásokat, diéták széles választékát tudjuk vállalni: vegetáriánus, vegán, paleo, halal, stb.
 
15 fő feletti csoportoknak napi 3 étkezés: 3500Ft/fő/nap
 
Csoportoknak, akik képzést vagy hasonló programot tartanak a házban naponta kétszer a szüntekeben kávét, teát, gyümölcsöt biztosítunk, ennek árát az étkezés ára tartalmazza.
 
Lehetőséget biztosítunk reggeli, félpanziós vagy más típusú, rendszerességű étkezésekre is, melyre az igények alapján külön árajánlatot adunk.
 
A kerti tűzrakóhely ingyen vehető igénybe (a tűzrkáshoz szükséges fát a csoportnak kell biztosítania).
 

 
AJÁNLATKÉRÉS / FOGLALÁS:
 
Kérjük az alábbi linkre kattintva töltse ki rövid űrlapunkat. 1-2 napon belül megküldjük Önnek a pontos árajánlatot.
 
 
Vagy küldjön egy e-mailt a info@kreativter.hu e-mail címre az alábbi adatokkal: Név, érkezés dátuma és ideje, távozás dátuma és ideje, étkezési igények, kérdések.
 
Az általunk küldött visszaigazolás után a szállás díj 30 %-ának átutalásával válik véglegessé a foglalás.
 
Lemondás:
 
Írásban, e-mailen történik, legkésőbb az érkezés napja előtt 30 nappal. Ez esetben az előleg felét visszautaljuk. 
Az ennél későbbi lemondás, az előleg elvesztésével jár.